Acupuncturist Heerhugowaard
telefoonnummer acupunctuur heerhugowaard 072 - 0000 000
e-mailadres acupunctuurpraktijk heerhugowaard
acupunctuur heerhugowaard

Wie is acupuncturist NAAM? | Acupuncturist Heerhugowaard

Na mijn opleiding tot acupuncturist heb ik een aantal specialisatie opleidingen gevolgd om mij verder te verdiepen in de kinderacupunctuur, Chinese kruiden, auriculo therapie(ooracupunctuur), pijnbestrijding met electro-acupunctuur. Ik vind het heel belangrijk om mijn kennis en kunde up-to-date te houden en om die reden volg ik met veel plezier colleges, workshops en congressen.

Ik heb een geheel eigen stijl van behandelen ontwikkeld. Mijn benadering gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, observatie en intuÔtie. Het is voor mij een passie om de disbalans bij iemand op te sporen en te behandelen. Door mijn uitgebreide kennis, ben ik in staat om u op vele vlakken te begeleiden en om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen. Ik vind het prettig om een bijdrage te kunnen leveren aan herstel op zowel fysiek als op het emotioneel vlak. Vaak zie bij mijn cliŽnten dat ze een enorme sprong voorwaarts maken op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

NAAM, lid van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)
.

openingstijden acupunctuurpraktijk HeerhugowaardBehandeling enkel op afspraak. Afspraken in de avonduren zijn ook mogelijk.


adres van Acupunctuur HeerhugowaardAdres van Acupunctuur Heerhugowaard: Straat 1, 1706 HD Heerhugowaard.


tarief voor acupunctuur behandelingenDoor mijn registratie als NVA-acupuncturist, zijn vergoedingen uit uw aanvullende verzekering mogelijk.


telefoonnummer acupuncturist HeerhugowaardU kunt mij bereiken op tel.nr 072-0000000 en op mijn emailadres .

Heeft u nog vragen?

Of wilt u graag een eerste afspraak inplannen? contact acupunctuur heerhugowaard

Hulp bij allergie

allergieŽn behandelen heerhugowaardLees meer over de behandeling van allergieŽn.
Ik ben lid van:
acupunctuur nederland heerhugowaard
Deel mijn website: