Acupuncturist Heerhugowaard
telefoonnummer acupunctuur heerhugowaard 072 - 0000 000
e-mailadres acupunctuurpraktijk heerhugowaard
acupunctuur heerhugowaard

Informatie over acupunctuur | Acupunctuur Heerhugowaard

acupunctuurpraktijk heerhugowaardAcupunctuur is een volledig natuurlijke geneeswijze afkomstig uit het Verre Oosten. Acupunctuur wordt al vele eeuwen effectief toegepast voor de behandeling van een groot aantal klachten en problemen en inmiddels wordt ook in het Westen acupunctuur steeds meer toegepast, zoals bij stressproblemen en overige spanningsklachten, angstklachten, diverse allergieŽn, verschillende pijnen, blessures, ouderdomsklachten, overgangsklachten, menstruatieklachten, zwangerschapsklachten, stoppen met roken, etc.

Herstel energiebalans

De werking van acupunctuur zit 'm met name in het feit dat de energieŽn van het lichaam, die in geval van een klacht vaak verstoord zijn, weer hersteld worden en in balans worden gebracht. Een lichamelijke klacht gaat namelijk altijd gepaard met een verstoring in de energiebalans van het lichaam. Wanneer we een fysieke klacht of probleem ervaren, dan lijkt deze vaak alleen lichamelijk van aard te zijn. Dit is echter lang niet altijd het geval. Een klacht bestaat vaak op meerdere niveaus (lichamelijk, geestelijk en energetisch) tegelijkertijd.

Het is daarom belangrijk om de klacht dan ook op alle niveaus aan te pakken. Dit is dan ook het uitganspunt voor acupunctuur en hierom wordt acupunctuur een "holistische geneeswijze" geneeswijze genoemd. Holistisch betekent: totaalaanpak.

Behandelafspraak maken

Wanneer u graag een afspraak wilt maken voor een eerste behandeling (intake), dan kunt u dat zowel telefonisch doen als via de contactpagina van deze website: Contactformulier Acupunctuur Heerhugowaard. Wanneer u ons graag telefonisch wilt bereiken, dan kan dat via het telefoonnummer van de praktijk: 072-0000000. Hierop kunt ons bereiken tussen 9:00u en 17:00u op werkdagen.

Schroom alstublieft niet om contact met ons op te nemen, want wat u vraag of probleem ook moge zijn, wij helpen u er graag mee!

Heeft u nog vragen?

Of wilt u graag een eerste afspraak inplannen? contact acupunctuur heerhugowaard

Hulp bij allergie

allergieŽn behandelen heerhugowaardLees meer over de behandeling van allergieŽn.
Ik ben lid van:
acupunctuur nederland heerhugowaard
Deel mijn website: